Sådan indretter du det perfekte soveværelse

Soveværelset er et af de vigtigste rum i hjemmet. Man glemmer det til tider fordi man næsten udelukkende benytter rummet til at sove i, hvorimod køkken og stue er i […]

14. februar 2016 // ScandiSleep // No Comments // Posted in Ikke kategoriseret

Soveværelset er et af de vigtigste rum i hjemmet. Man glemmer det til tider fordi man næsten udelukkende benytter rummet til at sove i, hvorimod køkken og stue er i brug hele dagen. Men soveværelset er det rum hvor du skal lade op til næste dags strabadser og det er vigtigt at du føler sig tilpas i rummet og opnår den rette ro.

Indretning 1

Sådan vælger du de rette møbler

Det første der er vigtigt at se på er de større møbler i rummet som f.eks. seng, skab, kommode, lænestol eller lignende. Vi er alle forskellige og rummets størrelse har også en stor indflydelse på hvilke møbler der får lov at finde vej til soveværelset.

Det er vigtigt at holde soveværelset enkelt og derfor er vores råd at bruge så få møbler som muligt. Sengen er selvfølgelig det vigtigste element og det er det møbel man bør tage i betragtning først. En enkel seng i god kvalitet som kan holde i mange år. Sengestel kan altid købes ved siden af og skiftes ud når man har brug for at der skal ske noget nyt.

Indretning 22

Hvis garderoben skal have plads i soveværelset sørg da for at kigge på rummets størrelse i forhold til om det skal være åbent eller lukket. Et skab kan hurtigt blive en stor klods der tager meget plads, mens en åben garderobe giver mere luft. Vær realistisk med din ordenssans for et åben skab kræver at man holder orden ellers kommer det hurtigt til at se rodet ud!

Placeringen er vigtig

Sørg for at sengen for at sengen får en central placering med luft på begge sider hvis muligt. Stil den ikke lige op af en radiator eller et vindue, da det blot vil være en irritationsfaktor for den, der skal sove op af en af disse. Hvis i har skråvægge vær da opmærksom på om man kan sidde op i sengen uden at slå hovedet op i væggen. Brug da hellere den skråvæg til garderobe delen, der findes nemlig adskillige muligheder hvor man udnytter pladsen rigtig fornuftigt.

Garderoben kan placeres på rigtig mange måder og en lige væg er ikke altid den bedste eller flotteste løsning. Tænk ud af boksen og find inspiration til hvordan andre har løst spørgsmålet om plads til tøjet i soveværelset.

Personlighed fremfor alt

Det vigtigste er at man husker at tage personligheden med ind i soveværelset og ved personlighed mener vi ikke et par sure sokker på gulvet. Nej, sengeborde, hylder, billeder på væggen, sengelamper, pyntepuder, et sengetæppe og små pynteting. Alt det der gør et rum hyggeligt og hjemmeligt, så man kan se at der bor nogle. Vi er alle forskellige og man skal ikke være bange for at vise sin personlighed i sin indretning, det gør den blot spændende og unik!


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave a Reply