Sengen spiller hovedrollen i soveværelset

Soveværelset er det rum hvor vi skal slappe af og lade op og der er ingen tvivl om at det er sengen der skal være i centrum. Flere og flere […]

11. februar 2016 // ScandiSleep // No Comments // Posted in Ikke kategoriseret

Soveværelset er det rum hvor vi skal slappe af og lade op og der er ingen tvivl om at det er sengen der skal være i centrum. Flere og flere begynder også at flytte garderoben ud fra soveværelset, fordi der hurtigt skaber mere balance og ro i rummet og giver sengen den helt rette plads.

Hvilken seng skal jeg vælge?

Der findes en lang række forskellige senge og det bedste råd vi kan give er at besøge en senge forretning og på den måde finde frem til hvilke behov og forventninger du har til en seng. Vi kunne sagtnes komme med flere bud på gode senge, men vi er all forskellige både hvad det angår pris, kvalitet og type og derfor er det altid bedst at snakke med fagfolk om dette.

Sengen

Du bruger nemlig rigtig mange timer i en seng hvert døgn og det er vigtigt at du i den tid opnår den største komfort og derved den bedste søvn mulig. Sengen er ikke en post der skal spares på og hvis man i forvejen har en række problemer med rygge, nak eller andet er det vigtigt at få den helt rigtige seng, så situationen ikke blot bliver forværret.

Hvordan skal sengen placeres?

Alt efter rummets størrelse og placering i ens hjem, kan der være flere muligheder for placeringen. Det vigtigste er at sengen får rigeligt med plads og der ikke står møbler klistrede op af den så man føler sig idespærret når man sover. Hvis muligt så sørg for at have luft på begge sider af sengen, da det giver den bedste atmosfære og indeklima.

Sengen2

Det er vigtigt ikke at placerer sengen for tæt på hverken et vindue eller en radiator og især i ældre og måske lidt utætte rum er dette vigtigt at overholde da det giver den absolut bedste nattesøvn hvis du hverken er generet af kulde eller varme.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave a Reply