Sådan kan du benytte stole i soveværelset

Der er nogle mennesker som er så heldige, at de har uanet med plads i soveværelset, så er der andre som må nøjes med de små. Uanset hvilket soveværelset du […]

10. februar 2016 // ScandiSleep // No Comments // Posted in Ikke kategoriseret

Der er nogle mennesker som er så heldige, at de har uanet med plads i soveværelset, så er der andre som må nøjes med de små. Uanset hvilket soveværelset du har, så kan du med brugen af stole, skabe en både funktionel og moderne indretning.

De stole som vi vil fremvise her ”soveværelsesstole” er blot almindelige stole, så der findes ikke en bestemt kategori som du skal kigge på. Selvom det lyder simpel, så kan sammensætningen af stole (og evt. bord) skabe forskellige resultater – ligesom det f.eks. har stor betydning, hvor sengen står i soveværelset. De stole du vil se, vil både omfatte hvilestole/lænestole og de mindre komfortable træstole.

For ikke blot at komme med en masse tips, uden at give dig en ide om resultat, har vi fundet en række billeder til hvert tip.

Stole for enden af sengen

En af de klassiske måder hvorpå du kan benytte stole i soveværelset, er ved at stille disse for enden af sengen. Det får indretningen til at gå op i en højere enhed, og sengen ”smelter” nemt sammen med stolene. Er der elementer som går igen i sengen (+sengegæret) og i stolene, så vil der ske en høj grad af sammensmeltning, hvilket billeet herunder fremviser.

 

avlSC3u2093l

Kilde: www.lonny.com

 

Som du også nemt kan ses, så vil placering af disse stole også give en god funktionalitet. Du kan nemt sidde for enden af sengen og tage dine fine sko på, eller ligge tøjet parat til dagen efter. Placeres de ved siden af sengen, vil man ikke opnå samme sammensmeltning i rummet, men en rigtig god funktionalitet.

Indlæg 1_1

Kilde: WegnerStol.dk

Skab et miljø for sig selv

Hvis man har plads i soveværelset, så kan man også overveje at skabe et helt møbelment med stole, puf of bord. Det giver pludselig soveværelset en helt ny feature, hvor du nu har lysten til at benytte rummet mere, da du ikke skal ligge eller sidde på sengen. Har du et soveværelse som du vil vise frem og bruger meget tid i, så kan dette være muligheden.

Eclectic-White-Bedroom-Chairs-Design1

 

 

 

 

 

 

Kilde: www.interiorexteriorideas.com

Resultat kan ligeledes nemt skabe mere liv i rummet, og være en nem måde hvorpå, du trække farver med ind i et hvidt soveværelse.

Den lille elegante

Du kan nemt og hurtigt gøre soveværelset mere elegant, ved at tilføje et par ”elegante stole” (med lidt polstret sæde som på billedet), og et meget lille, fint og elegant bord. Ideen med denne indretning er således, at du næsten ikke må sidde i stole.

Indlæg 3

 

du skal dog passe på med denne indretning, da du nemt rammer et for fint niveau, hvor det ikke er praktisk at have møblerne i rummet.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave a Reply